Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 18:28

Παναιτωλικάρα, όπως πέρυσι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μονόδρομος είναι για τον Παναιτωλικό το θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο. Η ομάδα του Λούις Κάστρο βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές και μπροστά της έχει μία πολύ κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ, η οποία παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία με την περσινή τους συνάντηση.

Την περασμένη σεζόν ο Παναιτωλικός είχε να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους τρεις «μεγάλους» μέσα σε 3 αγωνιστικές. Πριν αναμετρηθεί με την Α.Ε.Κ στο Αγρίνιο, ο Τίτορμος μετρούσε τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως και φέτος. Είχε χάσει «σίγουρη» νίκη από τον Αστέρα μέσα στην έδρα του στο τέλος, ενώ είχε γνωρίσει και δύο ήττες σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα.

Σε όμοια κατάσταση βρίσκεται και φέτος, μόνο που τα τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι μόνο… ήττες. Και μπορεί να μην ακολουθούν οι υπόλοιποι «μεγάλοι», αλλά τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε Ατρόμητο και Λαμία -κι ας είναι έδρες που η ομάδα έχει καλή παράδοση- μόνο εύκολα δε τα λες. Deja vu, λοιπόν, για τον Παναιτωλικό που συν τοις άλλοις έχει μηδενική βαθμολογική συγκομιδή στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγώνας διαφορετικών συνθηκών, ωστόσο. Η Α.Ε.Κ έρχεται στο Αγρίνιο με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τη θετική επίδραση Κωστένογλου σε αυτό το πρώτο διάστημά του στον πάγκο της. Ο Παναιτωλικός δεν έχει περιθώριο για νέα ήττα, διότι απλούστατα οι καταστάσεις μετά δυσκολεύουν… επικίνδυνα. Εύλογα θα έρθει ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση και η γκρίνια θα μεγαλώσει, εύλογα θα δημιουργηθεί ζήτημα ψυχολογίας, εύλογα η συνέχεια θα γίνει «Γολγοθάς».

Οι προηγούμενοι αγώνες ανήκουν στο παρελθόν. Καμία κουβέντα, καμία ανάλυση. Τι να αναλύσουμε, άλλωστε. Όσο θετικά δείγματα κι αν έδειξε ο Παναιτωλικός, όποια κι αν ήταν αυτά, η ουσία είναι ότι δεν έχει βαθμό. «Με το μαχαίρι στα δόντια» επομένως είναι υποχρεωμένη η ομάδα να παίξει, ακριβώς όπως πέρυσι. Έντεκα παίκτες στο γήπεδο και ένας ακόμα στις… κερκίδες!

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.