Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 13:14

Πρόγραμμα εκθέσεων METROPOLITAN EXPO Σεπτέβριος - Οκτώβριος 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Metropolitan Expo αποτελεί τον μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, και έναν από τους αρτιότερους χώρους στη Νότια Ευρώπη.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ METROPOLITAN EXPO

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Το Metropolitan Expo αποτελεί τον μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, και έναν από τους αρτιότερους χώρους στη Νότια Ευρώπη.

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις κυριότερες εκθέσεις που θα λάβουν χώρα κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2019.

FOODTECH 2019 - Διεθνής Έκθεση για την Βιομηχανία Τροφίμων

H νέα έκθεση για την παραγωγή & τη συσκευασία των τροφίμων


Η FOODTECH είναι μία νέα premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών.

MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ 2019 - ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ, ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΩΡΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΥΑΛΙΚΩΝ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΠΛΩΝ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ

Η μεγάλη εμπορική έκθεση ειδών οικιακής χρήσεως, ειδών σπιτιού, επίπλων, μικροεπίπλων, υαλικών, φωτιστικών και εποχιακών.

Η MOSTRA ROTA & ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική κάρτα barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
Του Συνδέσμου Επιχειρηματιών
Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ι. Σταΐκου 6, Αγρίνιο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

en-a.gr

 
 
 Facebook Page YouTube Channel
 

Διαβάστηκε 1357 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 13:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.