Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:48 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 10:17

Το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στο Ευρωπαϊκό έργο «Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου στα πλαίσια του ευρύτερου ανοίγματος προς την κοινωνία και της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, μετέχει ως πιλοτικός τοπικός εκπρόσωπος των ανθρωπoδυναμικών εκδηλώσεων, στο Ευρωπαϊκό έργο CI-NOVATEC «Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα», στα πλαίσια του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας Ιnterreg  Ελλάδα- Ιταλία  2014- 2020,  με επικεφαλής την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου Γιώργος Αλεξόπουλος, θα συμμετέχει στη συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς και τοπικούς αντιπροσώπους που θα διενεργηθεί στις 25-9-2019  και ώρα 18:30  στην αίθουσα Ναυπακτία για τη συγκρότηση του περιφερειακού δικτύου της Ναυπάκτου.

emprosnews.gr

Διαβάστηκε 1179 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.