Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:50

Ντουέτο-έκπληξη του Λάκη Παπαδόπουλου με νέο και ταλαντούχο ερμηνευτή!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα μοναδικό ντουέτο πρωταγωνιστεί ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο νεαρός και ταλαντούχος ερμηνευτής, Ανδρόνικος, οι οποίοι μας παρουσιάζουν το τραγούδι «Η Ζωή Είναι Τραμπάλα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ο γεμάτος ανεξάντλητη ενέργεια, Λάκης Παπαδόπουλος και ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, Ανδρόνικος, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε επιτυχημένες live εμφανίσεις, ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους στο συγκεκριμένο τραγούδι, αποτυπώνοντας και δισκογραφικά τη μουσική τους χημεία.

Το ρυθμικό και έντονο τραγούδι «Η Ζωή Είναι Τραμπάλα» φέρει την υπογραφή του Λάκη Παπαδόπουλου στη μουσική και αυτή του Παντελή Αμπαζή στους στίχους.

Το ντουέτο των δύο καλλιτεχνών μας παρασύρει από το πρώτο άκουσμα σε μία… feel good διάθεση, βάζοντας το ιδιαίτερο μουσικό του ηχόχρωμα στην καθημερινότητά μας!

 

Διαβάστηκε 3564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.