Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:16

Αγρίνιο: 12o Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, διοργανώνει Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών το Σάββατο και Κυριακή 23 και 24 Νοεμβρίου 2019 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο ενότητες κατά την διάρκεια των οποίων θα διδαχθούν:

Α) Χοροί και Τραγούδια από την Λήμνο και το Ρειζντερέ Ερυθραίας της Μικράς Ασίας, με εισηγητή τον κ. Θανάση Χαλκά.
Β) Χοροί και Τραγούδια από την περιοχή της Αριδαίας με εισηγητή τον κ.Δημήτρη Ιωάννου.

Στις ενότητες του σεμιναρίου θα συμμετέχει η φημισμένη παραδοσιακή ορχήστρα της Δ.Μακεδονίας ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ και η σπουδαία Αγρινιώτικη ορχήστρα ´ΣΙΜΠΕ ΜΟΡΙΑ

Στα πλαίσια του σεμιναρίου και συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ, 23Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παραδοσιακή μουσικό-χορευτική βραδιά σε αίθουσα της πόλης με την συμμετοχή των παραδοσιακών ορχηστρών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά συμμετοχές αλλά και το σεμινάριο γενικότερα μπορείτε να απευθύνεστε στην Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου – Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες η στο τηλέφωνο 26410 24767, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καθώς επίσης και στον χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο κινητό τηλ 6977285049.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1116 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.