Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:13

Η Μοτολέσχη Μεσολογγίου δίνει αίμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών έχει εγγραφεί από τον Απρίλιο του 2015 η Μοτοσλέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, δημιουργώντας δική της Τράπεζα Αίματος.

Τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της δίνουν αίμα στο κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου, όταν παραστεί ανάγκη να υπάρχει απόθεμα. Η προηγούμενη αιμοδοσία έγινε τον Μάρτιο και συμμετείχαν 10 μέλη της Λέσχης.

Η ενέργεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς παρέχεται άμεση διάθεση αίματος στα μέλη της αν παραστεί ανάγκη, αλλά παράλληλα ενισχύεται και το εθνικό απόθεμα.

Όλες αυτές οι ενέργειες δείχνουν ότι η Μοτολέσχη, εκτός από διασκέδαση και αναψυχή, προσφέρει στα μέλη της και όχι μόνο, σημαντική βοήθεια και στήριξη, καθώς και γνώση και ενημέρωση, δεδομένου ότι προγραμματίζει ενημερωτικές δράσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα.

aixmi-news – Βάσω Βήττα

Διαβάστηκε 641 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.