Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 11:40

Έτρεξαν οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2019 τα τεστ φυσικής κατάστασης για τους μη αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το ραντεβού με την Επιτροπή Διαιτησίας είχε καθοριστεί για τις 17:30 στο βοηθητικό γήπεδο (συνθετικός τάπητας) του Δ.Α.Κ Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος της οικείας Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργος Ταπραντζης επίβλεψε την όλη διαδικασία από κοντά μέχρι το τέλος της, ενώ, οι δύο συνεργάτες του κ.κ. Γιώργος Κωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος) και Δημήτρης Στυλιαράς (μέλος) που τυγχάνουν αμφότεροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες (μετρήσεις αποστάσεων, χρονομετρήσεις κλπ).

Όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε επαναλαμβανόμενες ταχύτητες 40μ & 75μ και εμφανίστηκαν αρκετά προετοιμασμένοι ενόψει των επισήμων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στις αγωνιστικές δοκιμασίες έλαβαν μέρος 38 διαιτητές, από αυτούς οι 33 ολοκλήρωσαν με σχετική άνεση την διαδικασία μέσα στα προβλεπόμενα όρια που ορίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) για τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ, 5 διαιτητές θα έχουν δεύτερη ευκαιρία και θα ξαναπροσπαθήσουν σε 15 ημέρες μαζί με όσους ήταν δικαιολογημένα απόντες, όπως ενημέρωσε η τοπική Επιτροπή Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ).

sdpna.blogspot.com

Διαβάστηκε 1097 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.