Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:25

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου παρουσίασε το νέο της τμήμα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η παρουσίαση λειτουργίας του νέου της τμήματος «Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης» στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, όπου παρουσιάστηκαν και τα σημαντικά οφέλη που παρέχει η παρέμβαση στα παιδιά με διαταραχές αισθητηριακής επεξεργασίας (ρύθμισης, διάκρισης και πράξης).

Πριν από την παρουσίαση του νέου τμήματος, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, η οποία τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεσμεύεται να είναι συνοδοιπόρος της ΕΛΕΠΑΠ και θέλει να είναι αρωγός στο έργο της.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Αγρινίου, Σπύρου Φλώρου, ο οποίος αφού συνεχάρη για το σημαντικό της έργο την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα σταθεί δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια.

Έπειτα τον λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, Λαμπρινή Κολοβού, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης ανέφερε ότι η δημιουργία του τμήματος ξεκίνησε με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ολοκληρώθηκε με την συνδρομή της Εταιρείας «BWIN». Έπειτα γνωστοποίησε κάποια στοιχεία για τη λειτουργία του νέου τμήματος και ανέφερε ότι η δομή απασχολεί αρκετούς επιστήμονες. Στο πρόγραμμα που θα υλοποιείται στο τμήμα θα συμμετάσχει ομάδα ειδικών, έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή βοήθεια, «σε ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον».

Σημειώνεται ότι την παρουσίαση παρακολούθησε από κοντά και ο εκπρόσωπος της «BWIN», κ. Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η εταιρία θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά αλλά και στην ΕΛΕΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα, για το καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.

Ακολούθησαν αναλύσεις ειδικών και επιστημόνων του νέου τμήματος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, σχετικά με τα οφέλη του για τα παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες:

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 764 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.