Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 14:38

Ανακοίνωση του Προέδρου ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του Προέδρου ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ»

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»

Η γελοιότητα , ο εμπαιγμός και ο διασυρμός των συναδέλφων Μηχανικών και των υποψήφιων ωφελούμενων του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ» συνεχίζεται και στον Β΄ κύκλο του.

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας σε όλους τους τόνους είχε ενημερώσει την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου ότι το πρόγραμμα όπως είναι στημένο δυσλειτουργεί.

Τονίσαμε ιδιαίτερα ότι το κριτήριο επιλογής μιας αίτησης δεν μπορεί να είναι η σειρά με την οποία αυτή κατατίθεται, αλλά ένα σύνολο επιστημονικών και ενεργειακών κριτηρίων.

Είχαμε την ελπίδα ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου και οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα είχαν πάρει το μάθημα από τον Α΄κύκλο και δεν θα επαναλάμβαναν τα ίδια λάθη αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Συνεπώς εγείρονται πάλι σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τις αρχές της νομιμότητας, της ισονομίας και της διαφάνειας για τα οποία επιφυλασσόμεθα να τοποθετηθούμε στο επόμενο διάστημα.

Κύριε υπουργέ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όχι, δεν πήγαν όλα καλά όπως είπατε σε τηλεοπτική συνέντευξή σας και πλέον ίσως η μόνη λύση είναι η διάθεση όλων των απαιτούμενων κεφαλαίων για την κάλυψη όλων των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πρέπει να καταλάβετε ότι το διακύβευμα της όλης υπόθεσης δεν είναι οικονομικό αλλά άπτεται της επιστημονικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των συναδέλφων Μηχανικών.

Ο Πρόεδρος

Μπλέτσας Στυλιανός

Διαβάστηκε 885 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.