Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 22:13

ΟΠΕΚΑ: Πήρε υπογραφή η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν εκτός απροόπτου τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα σε πάνω από 153.000 δικαιούχους σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ΟΠΕΚΑ ενέκρινε τη δαπάνη ύψους 68.000.000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε Άτομα με Αναπηρία.

Υπενθυμίζεται πως τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΑ πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους την ίδια ημέρα και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η εκάστου μήνα. Κάθε μήνα καταβάλλεται το επίδομα που αντιστοιχεί στον τρέχοντα μήνα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 927 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.