Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 18:37

Πότε θα δοθεί το επόμενο Κοινωνικό Μέρισμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοινωνικό Μέρισμα: Στον προϋπολογισμό του 2020 τα χρήματα

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση OPEN Beyond και απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα, ο κ. Πέτσας είπε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας για 4,5 χρόνια δεν είχε κάνει τίποτε, εμείς ήδη βγάλαμε τις υπουργικές αποφάσεις και το έργο στο Ελληνικό θα προχωρήσει». Υπογράμμισε δε πως «το Ελληνικό είναι επένδυση συνολικά 8 δισ. όπου θ’ απασχοληθούν 70.000 εργαζόμενοι».

Μιλώντας για το κοινωνικό μέρισμα και αν η κυβέρνηση το δώσει στο τέλος του 2019, ο κ. Πέτσας απάντησε ότι «ο κ. Τσίπρας το έδωσε το Πάσχα για προεκλογικούς λόγους και γι’ αυτό η ΝΔ το είχε χαρακτηρίσει προεκλογικό επίδομα. Το ποσό αυτό θα υπάρχει στον προϋπολογισμό του 2020 και θα δοθεί στο τέλος του επόμενου χρόνου».

Τι είπε για το επίδομα θέρμανσης

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ακόμη σε σχέση με το επίδομα θέρμανσης ότι εξετάζεται σε ό,τι αφορά το ύψος του, τους δικαιούχους του και ότι θα ενσωματωθεί στον προϋπολογισμό του 2020.

Σημείωσε επίσης ότι για το 2020 θα ισχύσουν οι φορολογικές ρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση, όπως η μείωση του εισαγωγικού συντελεστή μέχρι 10.000 ευρώ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 912 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.