Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 18:09

Δύο Βαλκανιονικες για τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο βαλκανικό πρωτάθλημα taekwondo συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με 6 αθλητές στην αποστολή της ελληνικής ομάδας κατακτώντας 2 μετάλλια και μια 5η θέση . Για τους αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο ήταν το πρώτο τεστ σε αγώνες μετά το καλοκαίρι και έδειξαν ότι πολύ καλά στοιχεία τόσο στην τεχνική όσο και στην φυσική κατάσταση.  

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Μπιτσικωκου Δημητρα όπου είναι μέλος της εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στην Ισπανία, μετά από πολύ καλή εμφάνιση όπου δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό λόγω τραυματισμού. 

Χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε και η μικρή αθλήτρια της ομάδας η Κουμουδη Άννα  όπου έχασε την είσοδο της στον τελικό από παρατηρήσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.  

Την 5η θέση κατέκτησε στην ολυμπιακή κατηγορία των 57 κιλών  γυναικών η αθλήτρια μας  Μεσυνδιανου Ρωμαλέα μετά από πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας την είσοδο της στα μετάλλια από κάποιες παρατηρήσεις στο τέλος του αγώνα. 

Τέλος εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές μας Καλτση Φαίη όπου έχασε από ενα λάθος της τακτικής στο τέλος του  αγώνα,  αλλά και οι Μπετσικας Μιχάλης και Καπουτση Ιωάννα όπου πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν.  

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή τους για τις εξαιρετικές διακρίσεις που έφεραν στην πόλη μας.

Διαβάστηκε 1389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.