Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:41 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 17:57

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγιασμός τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι   στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου .

Η εκδήλωση σηματοδότησε   την έναρξη της δικαστικής χρονιάς και πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου των δικαστικών υπαλλήλων και ενώ ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Παρέστησαν Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, ο πρόεδρος Δ. Νικάκης και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, οι πρώην πρόεδροι του Λ. Υφαντής και Α. Ζώης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχος Παν. Πετσίνης, αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας , ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, πλήθος δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων.

Να σημειωθεί πως ο σύλλογος των δικαστικών υπαλλήλων στο Αγρίνιο  το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε αρκετές πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα