Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 10:07

Μεσολόγγι – «Διέξοδος»: Σχολικά είδη σε 150 μαθητές στην μνήμη της Ειρήνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην «οικογένεια» της «Διεξόδου» δεν ξέρουμε αν η αγάπη είναι στ’ αλήθεια παντοδύναμη. Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να δώσει χαρά εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα.

Με αυτό το δεδομένο για άλλη μια χρονιά μοίρασε χαμόγελα σε 150 περίπου μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Μεσολογγίου μοιράζοντάς τους όλα ανεξαιρέτως τα σχολικά είδη που τους ήταν αναγκαία και οι γονείς τους δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν.

Η χειρονομία αυτή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της αδικοχαμένης νεαρής φίλης Ειρήνης Τριανταφύλλου που ήταν από τα πρώτα μέλη του «Ελεύθερου Παιδικού Ινστιτούτου» της «Διεξόδου» και που μια μέρα του Ιανουαρίου 2014 επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στο εκεί Πολυτεχνείο, η εγκληματική συμπεριφορά ενός ασυνείδητου οδηγού λεωφορείου της έκοψε το νήμα της ζωής και την οδήγησε στα ουράνια.

Έκτοτε η «Διέξοδος» έχει καθιερώσει και πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη μνήμη της μια χειρονομία αγάπης προς τα παιδιά, με την ευχή και προτροπή να διακριθούν στα μαθήματά τους και να σκορπίζουν γύρω τους, όπως έπραττε και εκείνη, καλοσύνη και χαμόγελα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 850 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.