Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 01:23

«Να γίνει θεσμός στο Αγρίνιο το τουρνουά μπάσκετ Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη συνέντευξη τύπου του 2ου τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» μίλησε ο πατέρας της Μαργαρίτας και πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου, Νεκτάριος Σαπλαούρας, το μέλος της διοίκησης του ΑΟ Αγρινίου, Γιώργος Γεωργαντάς, η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φλόγα» Ελένη Κωστοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Όλοι τόνισαν τη σημασία που έχει το τουρνουά και έδωσαν την υπόσχεση να γίνει θεσμός. Ο Γιώργος Γεωργαντάς μίλησε για τη θέληση της ομάδας να διοργανώνεται συνεχώς το τουρνουά, ο Νεκτάριος Σαπλαούρας για τη στήριξη του κόσμου, η κυρία Κωστοπούλου για το έργο του Συλλόγου «Φλόγα» και ο Χρήστος Ζαρκαβέλης για τη σημασία που δίνει ο Δήμος Αγρινίου για τον αθλητικό τομέα και ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις.

Δείτε τις δηλώσεις τους:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1375 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.