Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 01:19

ΔΑΚ Αγρινίου: Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε απόψε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το 2ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» που διοργανώθηκε με αφορμή την απώλεια της 14χρονης Μαργαρίτας Σαπλαούρα τον Μάιο του 2018, μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Τότε, ολόκληρη η τοπική κοινωνία πάγωσε στο άκουσμα του τραγικού γεγονότος, ενώ οι συμμαθητές της και ο αθλητικός κόσμος της περιοχής εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με κάθε τρόπο.

Το τουρνουά αποσκοπούσε και στην ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» ενώ διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου. Η τελετή έναρξης του τουρνουά και η παρουσίαση των ομάδων έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Χαρίλαος Τρικούπης, η Δόξα Λευκάδας, ο Α.Ο. Αγρινίου (διοργανωτής του τουρνουά) και το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.  

Ο τελευταίος αγώνας απόψε έγινε μεταξύ του Α.Ο. Αγρινίου και της Δόξας με σκορ 78-44.

Ακολούθησαν η τελετή λήξης και οι απονομές.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2282 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 09:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.