Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 18:44

Αγροτική Εστία: αναδιανομή αδιάθετων δελτίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 16/9/2019 αρχίζει η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και δελτίων θεάτρου.

Η αναδιανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, αλλά και σε όσους κληρώθηκαν και δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 06/09/2019.

Εφιστούμε την προσοχή στα ακόλουθα:

Για να παραλάβουν τυχόν αδιάθετα δελτία του Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, αλλά και όσοι κληρώθηκαν και δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 06/09/2019, πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

  1. Κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, από τον αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotikiestia/ilektronikesypiresies/ κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων, από το οποίο ζητείται να τους αποσταλεί επιβεβαίωση της κράτησης (π.χ. voucher).

  2. Από 16/09/2019, καταχώρηση στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotikiestia/ilektronikesypiresies/ από τους ίδιους τους δικαιούχους ή μέσω ΚΕΠ.

Γ. Οι δικαιούχοι μετά από διάστημα περίπου 30 λεπτών της ώρας από την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΑ πρέπει να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους αυθημερόν. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δικαιούχοι θα χάνουν τα δελτία τουςτα οποία θα είναι διαθέσιμα ξανά.

Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν δελτία στα οποία αναγράφονται τα στοιχεία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο έγινε η κράτηση. Τα δελτία ισχύουν μόνο για τα καταλύματα τα στοιχεία των οποίων είναι προεκτυπωμένα επί αυτών. Δελτία που δεν φέρουν προεκτυπωμένα τα στοιχεία της επιχείρησης κατά την εκτύπωση από το ΚΕΠ θεωρούνται ΑΚΥΡΑ.

Επίσης, τα δελτία είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν επιτρέπεται να γίνεται χρήση από άλλα πρόσωπα, ακόμη και αν αυτά είναι μέλη της οικογένειας του/της δικαιούχου.

Επισημαίνουμε προς τους δικαιούχους τα παρακάτω:

  • Στα προγράμματα Κοινωνικού-Ιαματικού και Εκδρομικού τουρισμού, η σειρά προτίμησης και ειδικότερα η πρώτη επιλογή στην αίτηση συμμετοχής στα ανωτέρω προγράμματα, καθορίζει σε ποιο πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχουν οι δικαιούχοι με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων δελτίων.

– Έτσι, αν για παράδειγμα κάποιος δικαιούχος επίλεξε ως πρώτη επιλογή το πρόγραμμα του Κοινωνικού τουρισμού και δεν κληρώθηκε σε κανένα τουριστικό πρόγραμμα ή κληρώθηκε στο πρόγραμμα του Κοινωνικού ή Εκδρομικού τουρισμού και δεν έχει εκτυπώσει μέχρι την 6/9/2019 το δελτίο του, συμμετέχει με σειρά προτεραιότητας, μόνο στο πρόγραμμα του Κοινωνικού τουρισμού.

– Ενώ, αν κάποιος δικαιούχος επίλεξε ως πρώτη επιλογή το πρόγραμμα του Ιαματικού τουρισμού και δεν κληρώθηκε σε κανένα τουριστικό πρόγραμμα ή κληρώθηκε στο πρόγραμμα του Ιαματικού ή Κοινωνικού ή Εκδρομικού τουρισμού και δεν έχει εκτυπώσει μέχρι την 6/9/2019 το δελτίο του, συμμετέχει με σειρά προτεραιότητας, μόνο στο πρόγραμμα του Ιαματικού τουρισμού. Ωστόσο, σε περίπτωση εξαντλήσεως των δελτίων του Ιαματικού Τουρισμού θα μπορεί και αυτός να συμμετέχει στον Κοινωνικό Τουρισμό (αν και εφόσον το είχε επιλέξει στην αίτηση συμμετοχής του).

– Επίσης, αν κάποιος δικαιούχος δήλωσε στην αίτηση συμμετοχής του ως πρώτη προτίμηση το Εκδρομικό πρόγραμμα και δεν κληρώθηκε σε κανένα τουριστικό πρόγραμμα ή κληρώθηκε στο πρόγραμμα Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και δεν έχει εκτυπώσει μέχρι την 6/9/2019 το δελτίο του, συμμετέχει με σειρά προτεραιότητας μόνο στο Εκδρομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, σε περίπτωση εξαντλήσεως των δελτίων του Εκδρομικού Τουρισμού θα μπορεί και αυτός να συμμετέχει στον Κοινωνικό Τουρισμό (αν και εφόσον το είχε επιλέξει στην αίτηση συμμετοχής του).

  • Για το πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου η σειρά προτίμησης στην αίτηση συμμετοχής δεν επηρεάζει τη συμμετοχή στην αναδιανομή με σειρά προτεραιότητας. Έτσι, μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 06/09/2019.

Διαβάστηκε 1324 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία