Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 11:33

Με μουσική του Παναιτωλιώτη συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα ανάβει η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπετεμβρίου θα ανάψει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020», οι οποίοι θα διεξαχθούν στην ελβετική πόλη από τις 9 ως τις 22 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή περίπου 2000 αθλητών και αθλητριών ηλικίας 14 – 18 ετών από όλο τον κόσμο.

Η Φλόγα θα ανάψει με τον παραδοσιακό τρόπο, στα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου. Θα έχει προηγηθεί ο χορός των Ιερειών, σε χορογραφία που έχει επιμεληθεί η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου και μουσική του συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.

Μετά την Αφή της Φλόγας θα ακολουθήσει συμβολική Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου με Λαμπαδηδρόμους κατά σειρά τους Χρήστο Μαρμαρέλλη, Sydney Berta, Φαίδρα Μανιουδάκη και Pascal Bitschnau.

Η είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα ολοκληρωθεί στις 11.50.

panaitolionews.gr

Διαβάστηκε 1101 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.