Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 19:26

ΑΣΕΠ: Έρχονται 4.193 προσλήψεις μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα γίνουν οι προσλήψεις

Στο φουλ είναι οι μηχανές του ΑΣΕΠ για την έκδοση 6 προκηρύξεων για πρόσληψη συνολικά 4.193 μονίμων δημοσίων υπαλλήλων.

Πρόκειται για προσλήψεις στο Λιμενικό, την ΑΑΔΕ, τα ΚΕΠ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» .

3.250 στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στην δέσμη των προκηρύξεων με την σήμανση «επείγον», εντάσσεται, πλέον, και ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 3.250 μονίμων με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Το υπ. Εσωτερικών – αναφερόμενο στην συνάντηση του υπουργού με εργαζομένους του προγράμματος, αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του:

«Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι θα υπάρξει μέριμνα να μη δημιουργηθεί κανένα κενό στο πρόγραμμα. Για το σκοπό αυτό οι σημερινοί εργαζόμενοι θα παραμείνουν στη θέση τους για το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να αναλάβουν οι νέοι επιτυχόντες του προγράμματος».

Σημειώστε ότι οι «νέοι επιτυχόντες του προγράμματος» που αναφέρει η ανακοίνωση είναι οι 3.250 που θα προκύψουν από τον διαγωνισμό των μονίμων, μέσω ΑΣΕΠ

341 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, βούληση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη των οργανικών θέσεων φορέων κοινωνικής πρόνοιας – «μια προκήρυξη που εξαγγελλόταν εδώ και ενάμιση χρόνο από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ».

200 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Αττικής, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Νίκαιας και του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75 % από ΕΕ και 25 % από Εθνικούς Πόρους)».

172 στα ΚΕΠ

«Οι ανάγκες υπάρχουν και είναι πολύ μεγάλες. Ο τόσο σοβαρός και καταξιωμένος στην συνείδηση των πολιτών θεσμός βρίσκεται στα όριά του», είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, στην επίσκεψή του την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο ΚΕΠ Συντάγματος.

75 στο υπουργείο Οικονομικών (ΑΑΔΕ)

Στο έγγραφο του ΑΣΕΠ, όπου περιγράφεται η πορεία προκηρύξεων, αναφέρεται και το εξής:

Με την συγκεκριμένη προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα ζητούνται προς πρόσληψη 75 άτομα ΔΕ και ΤΕ τακτικού προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 800 γιατρών στην περιφέρεια.

Πρόκειται για θέσεις μόνιμων Τελωνειακών ΤΕ και ΔΕ και θα προσληφθούν με τα προσόντα που αντιστοιχούν στον κλάδο ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

155 στο Λιμενικό

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει δύο διαγωνισμούς για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή συνολικά διακοσίων μόνιμων υπαλλήλων.

Οι νέες θέσεις μονίμων θα καλυφθούν με προσλήψεις κατόχων απολυτηρίου Λυκείου ως εξής:

Γενική Κατηγορία – 40
Κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων – 63
Κατηγορία Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) του Πολεμικού Ναυτικού – 17
Κατηγορία Μουσικών – 20
Κατηγορία ιδιωτών έχουν συμμετάσχει ενεργά σε επιχειρήσεις διάσωσης αρμοδιότητας του Λ.Σ. – 15
Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο κατηγορία.

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστηκε 2964 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία