Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:49 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 11:50

Δήμος Αγρινίου: Ανασύσταση μελών 5μελούς επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου για την ανασύσταση των μελών της Πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς1, καλεί:

Α) τις φιλοζωικές οργανώσεις που εδρεύουν στο Δήμο ή στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιτροπή, να προσκομίσουν στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Διεύθυνση: Τσιτσιμελή και Ε.Ο. Αγρίνιο 30131, τηλ.: 26413 63452, 63538) μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου τα κάτωθι απαραίτητα νομιμοποιητικά τους έγγραφα (σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα):

  • Επικυρωμένο αντίγραφο καταστατικού του συλλόγου καθώς και μεταγενέστερες τροποποιήσεις.
  • Απόφαση Πρωτοδικείου  με την οποία αναγνωρίστηκε το καταστατικό.
  • Αντίγραφο πρακτικού αρχαιρεσιών όπου φαίνεται η νόμιμη εκλογή Δ.Σ.
  • Πίνακας μελών του Δ.Σ.

και

Β) τους εκπαιδευτές σκύλων, που εδρεύουν στο Δήμο ή στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιτροπή, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Διεύθυνση: Τσιτσιμελή και Ε.Ο. Αγρίνιο 30131, τηλ.: 26413 63452, 63538) μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

1Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4039/12 (ΦΕΚ 15 Α/2-2-2012) «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 46, παρ. 6, του Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ 32Α/11-2-2014): ‘Σε κάθε Δήμο συγκροτείται με απόφαση του Δημάρχου πενταμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, τα δύο μέλη της οποίας ορίζονται από τα φιλοζωικά σωματεία και τις ενώσεις που λειτουργούν νόμιμα και που εδρεύουν στο Δήμο ή στην οικεία Περιφερειακή Ενότητα…..’

Στην επιτροπή μετέχουν επίσης:

αα) Ένας (1) κτηνίατρος, που ορίζεται από τον οικείο Δήμο και ο οποίος είναι, κατά προτίμηση, ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και ελλείψει αυτού άλλος ιδιώτης κτηνίατρος.

ββ) Ένας (1) εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος είναι μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και ελλείψει αυτού εκπρόσωπος του οικείου Δήμου.

γγ) Ένας (1) εκπρόσωπος, που ορίζεται από τον οικείο Δήμο, με τον αναπληρωτή του.

 

Διαβάστηκε 955 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.