Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 23:23

O Γιώργος Μπλετσάκης συστήνεται στο κοινό με τα υπέροχα τραγούδια του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας υποσχόμενος καλλιτέχνης από την Πάτρα που έχει μπεί δυναμικά στο παιχνίδι της μουσικής τον τελευταίο καιρό.Γεννήθηκε,μεγάλωσε και ζεί στην Πάτρα.Ξεκίνησε μουσικά πριν από 5 χρόνια με το πρώτο του σχήμα να το απαρτίζουν φίλοι του με το όνομα  ΄΄ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ΄΄.Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διακόπτει την σχέση του με την μουσική και τον τελευταίο χρόνο μέσα από το διαδίκτυο άρχισε να ανεβάζει Covers και να τον ανακαλύπτουν άνθρωποι για συνεργασίες.Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μπαίνει στο ORANGE STUDIO έπειτα από παρότρυνση του στιχουργού και συνθέτη Κώστα Ντότσικα και ερμηνεύει με επιτυχία το πρώτο του τραγούδι με τίτλο  ΄΄ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ΄΄. Συνάμα λαμβάνει κάποιες έξτρα σπουδές στο Μοντέρνο Ωδείο Πατρών.

Παράλληλα λοιπόν στο διάστημα εκείνο ο τραγουδιστής είχε έρθει και σε επαφή με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μη κερδοσκοπικής  δισκογραφικής εταιρίας J&M Recordings Πάνο Κουτσελίνη και ηχογραφεί το δεύτερό του τραγούδι με τίτλο ‘’Αν θα γυρίσεις΄΄σε παραγωγή της εταιρίας  και του στιχουργού Βασίλη Γκότση ενώ την μουσική υπέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Κουτσελίνης.Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παραγωγή της εταιρίας μαζί με άλλα τραγούδια αυτής και κυκλοφόρησε σε μορφή CD στην Αμερική με τίτλο ΄΄Resilience΄΄.

Στις αρχές Μαρτίου ηχογράφησε το τρίτο του προσωπικό τραγούδι σε παραγωγή για μια ακόμα φορά του ORANGE STUDIO με τίτλο΄΄ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ΄΄ σε στίχους και μουσική πάλι Κώστα Ντότσικα το οποίο μάλιστα οπτικοποιήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Χατζημικέ, και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Στα τέλη Απριλίου σχεδόν ένα μήνα μετά αναλαμβάνει το ρεμίξ του τραγουδιού ο καταξιωμένος Γιώργος Παπαιωάννου και το τραγούδι αλλάζει κυριολεκτικά. Η J&M recordings και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Πάνος Κουτσελίνης είχαν αποφασίσει,απο την πρώτη συνεργασία με τον τραγουδιστή,να πραγματοποιηθεί κι άλλη μια παραγωγή.Αποτέλεσμα αυτού είναι στα μέσα Ιουνίου ο τραγουδιστής να μπαίνει στο στούντιο και να ολοκληρώνει την παραγωγή με μια εκπληκτική ερμηνεία σε είδος που δεν τον έχουμε συνηθίσει και κυκλοφορεί ένα καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο ‘’ Σ’αγαπάω να μου λες’’ όπου και μετά από λίγο καιρό βγαίνει και το ρεμίξ από την  PDK Music Productions.

Ο καλλιτέχνης πριν λίγες μέρες έδωσε τα χέρια με την δισκογραφική εταιρεία Real Music και πλέον ανήκει στο δυναμικό της. Αναμένουμε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη με την εταιρεία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κομμάτια:

Να ξανάρθεις

Αν θα γυρίσεις

Ούτε ένα γεια

Σε αγαπάω να μου λες

Ρεμίξ:

Ούτε ένα γεια

Σε αγαπάω να μου λες ρεμίξ

 

Διαβάστηκε 3670 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 01:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.