Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:12 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 17:50

Στο «φουλ» ο Παναιτωλικός ενόψει ΟΦΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρεις ρυθμούς συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, απέναντι στον ΟΦΗ. Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση οι Ρομάν και Μαρσιάλ που γυμνάστηκαν ατομικά.

Ειδικότερα, ο Λούις Κάστρο και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ το transition τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Κυκλοφορία μπάλας, τελική πάσα και πρέσινγκ προσαρμοσμένο στον… προσεχή αντίπαλο δουλεύτηκαν διεξοδικά. Οι δύο απόντες δύσκολα θα προλάβουν να επανέλθουν έγκαιρα. Κι αν για τον Μαρσιάλ υπήρχαν ελπίδες στις αρχές της εβδομάδας, όσο περνούν οι μέρες και δεν προπονείται, αυτές εξανεμίζονται. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 το πρωί. Με το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Μικρά-μικρά από την προπόνηση

Πραγματική εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι το επιτελείο του Λούις Κάστρο δουλεύει με τρόπο πρωτόγνωρο, δίχως να εννοούμε τις παρατηρήσεις του προπονητή αυτές καθ’ αυτές. Ο Λουτσιάνο ως εξωτερικός παρατηρητής διόρθωνε μονίμως τα όσα κακώς κείμενα έβλεπε. Ο Ζοζέ Κάστρο μετείχε στο δίτερμα δείχνοντα τι κινήσεις πρέπει να κάνουν οι παίκτες από την άμυνα προς τα άκρα, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιθετικά. Ο Βίτορ Ντίμας συχνά έκανε τις παρατηρήσεις του στους τρεις τερματοφύλακες για το παραμικρό. Με λίγα λόγια, γίνεται δουλειά. Και δουλειά ποιοτική, με το επιτελείο να προσπαθεί να παρουσιάσει έναν Παναιτωλικό που θα παίζει άρτιο και σωστό ποδόσφαιρο.

Αν και οι προπονήσεις γίνονται σχετικά νωρίς (ξεκινούν στις 9:00 π.μ) η ζέστη γίνεται τουλάχιστον… αφόρητη λίγη ώρα αργότερα.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.