Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 12:15

Σηκώνουν κούπα στο 1.71!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ μικρό το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, η αλήθεια ωστόσο είναι πως υπάρχουν ευκαιρίες στη Λατινική Αμερική. Εμείς κρατάμε τα σημείο στον τελικό Κυπέλλου της Βραζιλίας και τα γκολ στα προημιτελικά της Κολομβίας.

Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ

Για να φτάσει στον αποψινό τελικό η Ατλέτικο Παραναένσε έκανε τεράστια ανατροπή επί της Γκρέμιο. Κατάφερε και τούμπαρε το 2-0 του πρώτου αγώνα, για να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4. Προφανώς το αποψινό ματς είναι στο μυαλό όλων στο σύλλογο και για αυτό το λόγο στο πρωτάθλημα, στο ματς με τη Σάντος «κατέβηκε» με εντελώς εναλλακτικό σχήμα. Ακόμα κι έτσι πάντως, ισοφάριστηκε σε 1-1 στο τέλος. Στον αντίποδα, η Ιντερνασιονάλ έκανε δύο νίκες επί της Κρουζέιρο για να φτάσει ως εδώ. «Κλειδί» πάντως ήταν το εκτός έδρας 1-0, για να πάει στη ρεβάνς και να «καθαρίσει» με 3-0. Για το πρωτάθλημα, έβαλε τα... δεύτερα στο ματς με τη Σάο Πάολο και επιβλήθηκε με σκορ 1-0. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο εκατέρωθεν, με το νικητή να εξασφαλίζει τη θέση του και στο Λιμπερταδόρες. Η αλήθεια βέβαια είναι πως έχει τα θεματάκια της η γηπεδούχος και αξίζει το ρίσκο να την κοντράρουμε. Πάμε με το Χ2.

Ντεπόρτες Τολίμα – Ατλέτικο Νασιονάλ

Είχε αρκετή τύχη η Ντεπόρτες Τολίμα στο πρώτο ματς. Της «έκατσε» στα μέτρα της το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το 1-0 και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Μεσολάβηκε το 0-0 με την Ουίγια, αποτέλεσμα που την αδικεί αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμα κι έτσι πάντως, παραμένει στο -2 από την οκτάδα του Κλαουσούρα. Από την άλλη, της Ατλέτικο Νασιονάλ δεν της βγήκε καθόλου το πρώτο ματς. Ήδη στο 45λεπτο είχε προχωρήσει σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ενώ στην επανάληψη δέχθηκε γκολ. Τέρμα που την αναγκάζει απόψε να πάρει ρίσκα. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το ντέρμπι του Μεντεγίν, όπου επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-1 της Ιντεπεντιέντε. Η κρισιμότητα του αποψινού ματς, αναγκάζει τις αρχές να πάρουν πολύ αυστηρά μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το γκολ και θα αφήσουν χώρους στα μετόπισθεν. Για αυτό υπάρχει λογική να ποντάρουμε στο αμφίσκορο.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα πιο ψαγμένα προγνωστικά

 

Διαβάστηκε 1308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.