Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 12:01

Το 3ο μέρος των συνεντεύξεων της media day του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι συνεντεύξεις των Νάσου Γκρέκα, Αλέξανδρου Σταματογιάννη, Ευθύμη Χρήστου, Δημήτρη Πατσαντζόπουλου και του προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκου.
 
Ο Νάσος Γκρέκας μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας και το ζητούμενο να γίνεται η ομάδα καλύτερη μέρα με τη μέρα.
 
Ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης εμφανίστηκε χαρούμενος που βρίσκεται στο Αγρίνιο, τόνισε πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά στην οποία θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και πως αντυτπομονεί να παίξει μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.
 
Ο Ευθύμης Χρήστου και ο Δημήτρης Πατσαντζόπουλος αναφέρθηκαν στις υψηλότερες απαιτήσεις και το στόχο τους να γίνουν καλύτεροι μέσα από την ομαδική δουλειά.
 
Ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε για την ιστορική συμμετοχή του Vivechrom Α.Ο.Α. στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά και για τις συνθήκες γιορτής που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
 
 
sinidisi.gr
Διαβάστηκε 1228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.