Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 19:01

Χαράλαμπος Μπονάνος: «Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει με τους καλύτερους όρους»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ενέργειες για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και η εξάλειψη των όποιων προβλημάτων επί της διαδικασίας, βρέθηκαν  στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και μέλη της Διοίκησης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους όρους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Διαβάστηκε 966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.