Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:57

Ναταλία Παπαευθυμίου: Η κόρη γνωστού Αγρινιώτη διακρίθηκε στα καλλιστεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομορφιά και η χάρη έλαμψαν στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2019 στα οποία υπήρχε και αγρινιώτικη συμμετοχή που διακρίθηκε. Ο λόγος για τη Ναταλία Παπαευθυμίου.

Μια λαμπερή και επιτυχημένη βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στον τελικό του 29ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2019, που πραγματοποιήθηκε το περασμένοι Σάββατο 7/9 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Club Hotel Casino Loutraki.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Τάκης Παπαπαναγιώτου , την παρουσίαση του τελικού έκανε η εντυπωσιακή Εύη Ιωαννίδου ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Θεόδωρος Τσαγανός.

14 δροσερά κορίτσια (που προκρίθηκαν από 200 υποψήφιες) πλημμύρισαν την πασαρέλα ομορφιάς διεκδικώντας τους τίτλους, τα έπαθλα και την προοπτική για συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και στον χώρο του μόντελινγκ.
Τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος 2019 κέρδισε η Λίνα Αρβανίτη. Η αγρινιώτισσα Ναταλία Παπαευθυμίου αναδείχτηκε Β’ Miss Πελοπόννησος 2019 και Μiss ωραία Ελένη.

Η πανέμορφη Ναταλία μάλιστα είναι κόρη του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Παπαευθυμίου.
Εμείς να της ευχηθούμε πάντα επιτυχίες!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 4167 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.