Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:56

Μήπως να γίνει κάτι ανάλογο στη γέφυρα Στράτου όπως στη γέφυρα Τατάρνας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί αναγνώστες επισημαίνουν στην στήλη το χάλι στο οποίο βρίσκεται η γέφυρα Στράτου, λίγο έξω από το Αγρίνιο και μάλιστα επί της εθνικής οδού, με τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο. Το χειρότερο συμβαίνει το βράδυ όταν και δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός! Είναι μια παλιά ασθένεια, διπλά ακατανόητη αν σκεφτεί κανείς και το εξαιρετικό περιβάλλον που υπάρχει γύρω από αυτή γέφυρα, με την τεχνητή λίμνη και την θέα γενικότερα.

Από την άλλη, βλέπει κανείς πόσο επιτυχημένη ήταν η παρέμβαση που έγινε με πρωτοβουλία ορισμένων ιδιωτών στην γέφυρα της Τατάρνας η οποία έγινε ξανά ένα θαυμάσιο αξιοθέατο. Άνθρωποι σαν τον Γρηγόρη Φέρρα πρωτοστάτησαν κι έδειξαν τον δρόμο ενώ κατά γενική ομολογία η υποδιεύθυνση των Υδροηλεκτρικών Εργοστασίων της χώρας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και το έργο έχει εξαιρετική αισθητική.

Με άλλα λόγια κάποιοι κινητοποίησαν τις αρμόδιες αρχές, κάποιοι έτρεξαν, έχοντας ένα σχέδιο στο μυαλό τους με αποτέλεσμα σήμερα η εικόνα της γέφυρας της Τατάρνας να είναι αξιοθέατο από drone όπως βλέπουμε εδώ χαρακτηριστικά. Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες φωτισμού και λειτούργησαν πλέον κανονικά όλα τα φώτα, με το αποτέλεσμα που μπορεί να δει κανείς στις εικόνες.

Μήπως πρέπει κάποιοι να πάρουν ανάλογες πρωτοβουλίες και για την σημαντική γέφυρα της Στράτου που μένει εδώ και πολλά χρόνια στα σκοτάδια; Μήπως δεν πρόκειται διαφορετικά να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι;

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 5795 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.