Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:41 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 21:49

Αιμοδοσία (Παρ 13/9/2019) και λαμπαδηδρομία (Πεμ 12/9/2019 20:00) από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ διοργανώνουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στις 13 Σεπτέμβρη ημέρα Παρασκευή και ώρα από 8.00 έως 14.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνω Αίμα – Δίνω Ζωή» καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά στην Αιμοδοσία αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά απ’ τον χρόνο τους. Τους καλούμε επίσης να συμμετέχουν στην λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 20:00 με σημείο έναρξης το Πάρκο Αγρινίου και σημείο τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας.

Σε όσους αρέσει το ποδήλατο μπορούν να συμμετέχουν και στον γύρο της πόλης με την φλόγα, τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Καθήκον όλων μας είναι να αιμοδοτούμε τακτικά, αλλά και να μεταφέρουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2174 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.