Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 18:20

Εκδρομή της «Ηλιαχτίδας» στο ΚΕ.Π.Ε.ΤΡΙ στα Αμπάρια Παναιτωλίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ Α.μεΑ «Ηλιαχτίδα» συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, βρέθηκαν στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου.

Σκοπός τους ήταν η επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Τριχωνίδας. Εκεί τους υποδέχτηκε η κυρία Μαλβίνα Καρανίκα, υπεύθυνη ενημέρωσης, όπου τους ξενάγησε και τους ενημέρωσε γύρω από τις μακέτες που υπήρχαν στο χώρο, το ενυδρείο, καθώς και το φυτολόγιο.

«Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντονιστή του ΦΔ/ΛΜ-ΑΟ Κο Σελιμά Ιωάννη καθώς και την Κα Καρανίκα Μαλβίνα για τη θερμή υποδοχή.

Έπειτα, οι νέοι μας κατευθύνθηκαν στο Αρχοντικό της Λίμνης για να απολαύσουν νόστιμη πίτσα και αναψυκτικά. Ήταν μια υπέροχη εκδρομή στα πλαίσια του εξωτερικού προγράμματος με σκοπό την κοινωνικοποίηση των ωφελούμενων της Ηλιαχτίδας» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 965 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.