Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 14:42

Το Αγρίνιο υποδέχεται την "Φλόγα της Αγάπης" (Πεμ 12/9/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την  Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2019 ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχονται  στην πόλη μας την «Φλόγα της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Την φλόγα θα υποδεχθούν στις 20.00 μ.μ. στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια  λαμπαδηδρόμοι των Εθελοντών Αιμοδοτών οι οποίοι θα διασχίσουν την οδό Παπαστράτου και θα καταλήξουν στην Πλατεία Δημοκρατίας όπου θα ανάψουν τον Βωμό.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.  Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο της πόλης με τη «φλόγα της Αγάπης» διαδίδοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Την Παρασκευή  13 Σεπτέμβρη από τις 8.00 π.μ. έως 2.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή όλων των Συλλόγων και φορέων που θα πάρουν μέρος στην Λαμπαδηδρομία.

Διαβάστηκε 1156 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.