Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 22:26

Σύντομα επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πάτρα με ανακοινώσεις για σύνδεση Αγρινίου με Ιόνια Οδό και Αμβρακία (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είχε και κάποιες ειδικές αναφορές σε ζητήματα και κυρίως έργα υποδομής που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία. Σε σχετικό ερώτημα, αναφορές έγιναν για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχω ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ειδικά για το ζήτημα της Πατρών-Πύργου, όπου γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που κληροδοτήσαμε, και ότι γίνει πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό το έργο. Το ίδιο και για τις λοιπές εκκρεμότητες στην Αιτωλοακαρνανία, για το πώς θα ξεμπλοκάρει το τελικό κομμάτι της Αμβρακίας και για τη σύνδεση Αγρινίου αλλά και για τη σιδηροδρομική γραμμή του λιμανιού της Πάτρας».

Ο κύριος Μητσοτάκης κλείνοντας την απάντησή του στην ερώτηση της «ΓΝΩΜΗΣ», ανέφερε πως σύντομα θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να αναπτύξει τα σχέδια της κυβέρνησης για την ευρύτερη περιοχή.

gnomip.gr

Διαβάστηκε 1281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/