Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 21:58

Ο Λευτέρης Κατσαούνης νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Λευτέρης Κατσαούνης, από την παράταξη του δημάρχου Γ. Τριανταφυλλάκη, εξελέγη πρόεδρος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου κατά τις σημερινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ηλίας Κακούρης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και γραμματέας ο Γιάννης Ζορμπάς από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου. 
Για την Οικονομική Επιτροπή, η οποία είναι 7μελής και προεδρεύει ο δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετα απο ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Παναγιώτης Γκόλιας και Λευτέρης Μάντζαρης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης» Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Στέλιος Παπαναστάσης από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου.
Επίσης εξελέγησαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία είναι 7μελής και προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετα απο ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Κώστας Μπαμπούρης και Παναγιώτης Παλιογιάννης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: Ο Θεόδωρος Λιβάνης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και ο Χρήστος Κολοβός από το συνδυασμό του Παναγ. Στάϊκου.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή διαδικασία ΕΔΩ
xiromeronews.blogspot.com
Διαβάστηκε 992 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.