Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 17:50

Ο Θόδωρος Στούπας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θεόδωρος Στούπας εξελέγη ,σήμερα το πρωί Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις δημαιρεσίες στο Δημαρχείο Βόνιτσας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Πογωνιώτης, από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και γραμματέας ο Σπύρος Καταγής, από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.

Στην 7μελή Οικονομική Επιτροπή: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο δήμαρχος Γ. Αποστολάκης (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Δημήτριος Βίτσας και Νικόλαος Πάντας.
Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι:
Κώστας Τσακάλης και Σωτήρης Προδρομίτης απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Αποστόλης Πέρλης από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμφωνία Ελπίδας Δημήτρης Μασούρας..

Στην 7μελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πάντας (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Κώστας Τσακάλης και Αθηνά Βέμη- Καρέλου.
Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Ανδρέας Καλαντζής και Λεωνίδας Τζεφριός απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Δημήτρης Παξινός από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και η Καίτη Σιαπλαούρα από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.

Φωτό Στέλλα Λιάπηxiromeronews.blogspot.gr 

 
 
Διαβάστηκε 1059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.