Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 23:22

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επί διήμερο έδωσαν μάχη με τις φλόγες βρέθηκε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019  η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Η άμεση επέμβαση και ο συντονισμός των δυνάμεων είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί υπό μερικό έλεγχο (ελέγχεται περιμετρικά) η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στον συνοικισμό Πηγάδια της Τοπικής Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου του Δήμου Ξηρομέρου.

Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τοπική Κοινότητα Σκουτεσιάδας του Δήμου Αγρινίου, όπου εκτός των άλλων,  οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν ώστε να προστατευθεί και η Ιερά Μονή Λυκουρίσσης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας τέθηκε στη διάθεση της Πυροσβεστικής, ενώ σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής  και της περιουσίας των πολιτών.

Εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας.

Διαβάστηκε 1170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.