Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:43 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 14:14

Με χάντικαπ ανεβαίνει στο 1.86

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρομερή Ολλανδία χθες, πέτυχε 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Γερμανία στο Αμβούργο, ρέφαρε την ήττα του πρώτου γύρου και με ανάλογες εμφανίσεις στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του 3ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020. Στοιχηματικά πλήρωσε η διπλή ευκαιρία των οράνιε και θα αναζητήσω νέο ταμείο μέσω εθνικών ομάδων.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Στον 8ο όμιλο υπάρχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία που παρά την εκτός έδρας ήττα από την Τουρκία τον Ιούνιο παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020. Για το δεύτερο εισιτήριο θα γίνει δυνατή μάχη, όπως όλα δείχνουν ανάμεσα σε Ισλανδία και Τουρκία.

Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν 2-1 εντός έδρας των Τούρκων στις 11 Ιουνίου, δημιουργώντας τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Έχοντας πλέον καθιερωθεί στο γκρουπ των δυνατών εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια, αισιοδοξούν πως θα δώσουν το παρών στην τελική φάση. Ηττήθηκαν μεν με το βαρύ 0-4 εκτός έδρας από την Γαλλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικέ αλλά επικράτησαν των Ανδόρας εκτός έδρας και Αλβανίας εντός χωρίς να δεχθούν γκολ. Και η σημερινή αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας.

Η Μολδαβία δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες με τέτοιο ρόστερ. Το μόνο θετικό έως τώρα είναι ότι επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ανδόρας και έχει αποκτήσει προβάδισμα στο να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο. Δέχθηκε 4 γκολ από Γαλλία εντός και άλλα τόσα από Τουρκία εκτός έδρας, ηττήθηκε 0-2 και στην Αλβανία. Θα κάνει ντεμπούτο απόψε στον πάγκο της ο Ουκρανός, Σέμεν Άλτμαν, ο οποίος στα 73 του δεν έχει κάτι φρέσκο να προσφέρει.

Ο όμιλος δεν σηκώνει γκέλες σε τέτοια παιχνίδια και η Ισλανδία δεν έχει δώσει έως τώρα δικαιώματα ώστε να αμφισβητήσουμε την πιθανή νίκη της απόψε. Ο άσος βέβαια βρίσκεται σε πολύ χαμηλή απόδοση, θα τον ανεβάσω με το χάντικαπ -1.5 αφού η άμυνα της Μολδαβίας αποτελείται από ποδοσφαιριστές περιορισμένων ικανοτήτων.

Βρες περισσότερα σημερινά προγνωστικά στο Bet-hoven.net

Διαβάστηκε 1354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.