Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 18:19

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 20.558 αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Όλα τα ονόματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι προσλήψεις

Την πρόσληψη 20.558 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπ. Παιδείας για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Οι 16.191 αφορούν σε προσλήψεις στην πρωτοβάθμια ειδική αγωγή και εκπαίδευση και γενική εκπαίδευση. Οι προσλήψεις 4.367 εκπαιδευτικών αφορούν σε κλάδους / ειδικότητες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

16.191 εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και Γενική Εκπαίδευση

Οι προσλαμβανόμενοι όλων των περιπτώσεων (πλην των προσωρινών αναπληρωτών στα ΚΕΣΥ) οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι προσλαμβανόμενοι ως προσωρινοί αναπληρωτές στα ΚΕΣΥ οφείλουν να παρουσιαστούν εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας και θα τοποθετηθούν στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους μέχρι τις 30/06/2020.

Οι πίνακες των ονομάτων για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Οι πίνακες των ονομάτων για την Γενική Εκπαίδευση.

4.367 εκπαιδευτικοί Κλάδων Ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι προσλαμβανόμενοι όλων των περιπτώσεων (πλην των ΕΑΕ κλάδων Κ.Ε.Σ.Υ.) οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση των Προϊσταμένων των οικείων Διευθύνσεων σε κενές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της περιοχής πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι προσλαμβανόμενοι των ΕΑΕ κλάδων και Κ.Ε.Σ.Υ. οφείλουν να παρουσιαστούν εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, όπου θα τοποθετηθούν στο Κ.Ε.Σ.Υ. πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Δείτε τα ονόματα στο συμπιεσμένο αρχείο

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3085 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία