Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 20:12

Μεσολόγγι: Κυκλοφοριακά και άλλα θέματα στη συζήτηση δήμου – αστυνομίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας Γιάννη Νταλαχάνη, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι καθώς και συνεργάτες του κ. Νταλαχάνη, προκειμένου να αποτυπωθεί η τρέχουσα κατάσταση του κυκλοφοριακού και των θεμάτων ασφαλείας στην περιοχή, αλλά και να ληφθούν άμεσα μέτρα ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Λύρος ζήτησε κατ’ αρχάς την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών που αποτελεί προτεραιότητα καθώς σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία και στην συνέχεια συζητήθηκαν άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αστυνομίας, προκειμένου να χαραχθεί μια κοινή κατεύθυνση για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Γενικότερα ο νέος δήμαρχος επιδιώκει μια καλή συνεργασία με όλους και εν προκειμένω με την αστυνομία, ώστε να λυθούν θέματα που χρονίζουν όπως είναι η σήμανση στους δρόμους του Μεσολογγίου, με την τοποθέτηση νέων πινακίδων. Μάλιστα η τροχαία έχει ξεκινήσει διαδικασία καταγραφής των ελλείψεων και των προβλημάτων στους δρόμους που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στον δήμο για να δρομολογήσει την αποκατάστασή τους. Ήδη έχει ενισχυθεί η παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ στην πόλη και έπεται συνέχεια με συχνές επαφές.

aixmi-news.gr / Βάσω Βήττα

Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα