Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 16:48

Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή υποψηφίων σπουδαστών στα ΔΙΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή υποψηφίων σπουδαστών στις νέες ειδικότητες των Δημοσίων ΙΕΚ και η οποία θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 9/9/2019.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η εμπρόθεσμη υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι σημαντική. Η τελική απόφαση του ΥΠΠΕΘ, για την έγκριση λειτουργίας μιας ειδικότητας θα βασιστεί στον αριθμό των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων που θα υποβληθούν για κάθε ειδικότητα, ο οποίος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ στα τμήματα που συγκέντρωσαν τον ελάχιστο απαραίτητο αριθμό αιτήσεων, θα κληθούν να προσέλθουν εντός προθεσμιών στο ΔΙΕΚ επιτυχίας τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εφόσον τελικά το επιθυμούν, ώστε να εγγραφούν.

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε κάποια από τις παρακάτω ειδικότητες, να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 9/9/2019, στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr

Διαβάστηκε 1130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.