Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:20 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 18:49

Σε φάση υλοποίησης δωρεές προς το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι βρίσκονται στην φάση υλοποίησης οι παρακάτω δωρεές προς το Νοσοκομείο μας :

• Η οικογένεια ΑΛΙΑΓΑ δωρίζει δέκα (10) Υπολογιστές και ένα (1) Laptopγια τις ανάγκες του Νοσοκομείου. Η δωρεά θα υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και θα γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
• Το υποκατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσολογγίου προσέφερε 6.000€ με τα οποία θα πραγματοποιηθεί προμήθεια ενός (1) Καρδιογράφου και ενός (1) απινιδωτή . Ξεκίνησαν ήδη οι σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες.
Τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού της Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» στην οικογένεια ΑΛΙΑΓΑ και στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Υποκατάστημα Μεσολογγίου.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.