Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 18:27

Tζένη Σκεπετάρη: Η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό έχει καταγωγή από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τζένη Σκεπετάρη είναι η πρώτη γυναίκα ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ολυμπιακού ταεκβοντό. Η Head Coach του ΑΣ ΓΑΙΑ Αλίμου, με καταγωγή από το Αγρίνιο, επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) για τη θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που θα γίνει στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας το διάστημα 5-8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Μοναδική τιμητική διάκριση για το Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΙΑ Αλίμου και την Head Coach του συλλόγου μας, Τζένη Σκεπετάρη η οποία επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό ως ομοσπονδιακή προπονήτρια της ελληνικής ομάδας που βρίσκεται ήδη στο Χέλσινμποργκ της Σουηδίας, προκειμένου να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 (5-8 Σεπτεμβρίου).

Στο αγωνιστικό μέρος, τον ΑΣ ΓΑΙΑ Αλίμου, θα εκπροσωπήσει ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στην Κύπρο, Σταύρος Τσιπούνης που θ` αγωνιστεί στην κατηγορία των -74 ετών».

Η Τζένη Σκεπετάρη αναφερόμενη στην επιλογή της από την ΕΛΟΤ δήλωσε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό που μου ανέθεσε μια τόσο σημαντική θέση σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση όπως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντο U21.

Ζητούμενο για μένα ήταν η παρουσία αθλητών και αθλητριών της Γαίας Αλίμου στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και η άξια εκπροσώπηση τόσο του ίδιου του συλλόγου όσο και της Ελλάδας. Τα τελευταία 10 συνεχόμενα χρόνια ο σύλλογος μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης συλλόγων με συμμετοχές – διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και αθλητή στην προολυμπιακή ομάδα με την υψηλότερη παγκόσμια κατάταξη

Αυτό που προέχει πάντα, είναι η ελληνική σημαία να κυματίζει στον υψηλότερο ιστό, για λογαριασμό οποιουδήποτε εκπροσώπου του ελληνικού ταεκβοντό (αλλά και του ελληνικού αθλητισμού συνολικά). Είναι μεγάλη συγκίνηση να εκπροσωπείς την χώρα σου. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο για την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου ως την πρώτη γυναικα ομοσπονδιακή προπονήτρια ταεκβοντο. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας και σε ολόκληρη την αποστολή».

agrinionews.gr

 
 
Διαβάστηκε 1451 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.