Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:04 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:05

Δήμος Ναυπακτίας: «Ανανέωση αιτήσεων δικαιούχων επιδόματος ενοικίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιδόματος Ενοικίου για τις ανανεώσεις των αιτήσεων:

  • Οι αιτήσεις για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι έχουν επέλθει μεταβολές στα στοιχεία τους κατά το τελευταίο εξάμηνο δεν ανανεώθηκαν και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση δεν ήταν δυνατόν να ανανεωθεί αυτόματα». Δίνεται η δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης (ένδειξη «Νέα αίτηση») από 04/09/2019. Εφόσον η αίτηση υποβληθεί στην Υπηρεσία μας, θα προσκομίζεται νέο έντυπο συναίνεσης, καθώς και όποιο τυχόν άλλο δικαιολογητικό απαιτηθεί ανά αίτηση.

Προσοχή:  Για να μη χαθεί κάποιος μήνας επιδότησης, η νέα αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί και να εγκριθεί εώς 30/09/2019.

Οι πολίτες θα πρέπει να παρακολουθούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που έχουν δηλώσει, μέσω της οποίας θα λάβουν ενημέρωση για τη πορεία της αίτησής τους και για τυχόν δικές τους ενέργειες σε περίπτωση μη αυτόματης ανανέωσης.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι για τις ανωτέρω αιτήσεις, η πληρωμή του Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί κανονικά.

Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.