Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 20:11

Παναιτωλικός: Δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής Κυριακίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 33χρονος γκολκίπερ θα προπονείται μόνος του και παραμένει εκτός πλάνων για τους «κυανοκίτρινους» 

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και ένα «κεφάλαιο» που υπήρχε σε εκκρεμότητα στον Παναιτωλικό ήταν εκείνο του Δημήτρη Κυριακίδη. Ο 33χρονος γκολκίπερ ενημερώθηκε τον Μάιο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και από τον Ιούλιο βρίσκονταν σε άδεια, με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και γενικότερα να διευκολυνθεί. Τελικά όμως δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσει με κάποια ομάδα και με αφορμή αυτό, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του στα «καναρίνια». «Κατηγορηματικά όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα», είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση από το Emileon και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο έμπειρος κίπερ μόνο τυπικά θα ανήκει στα «καναρίνια». Η απόφαση είναι ειλημμένη, δεν αλλάζει και ο Κυριακίδης θα προπονείται μόνος του, καθώς αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα».

Οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, ενώ στο Αγρίνιο έχουν να λένε για το γεγονός πως δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για τη λύση της συνεργασίας τους, όταν και προσέφεραν σχεδόν το 50% των απολαβών του ως αποζημίωση, με σκοπό να πει το «ναι» στο «διαζύγιο». Οπως στο παρελθόν συνέβη με αρκετούς άλλους παίκτες. Ομως επί περίπου τρεις μήνες δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και γενικά στον σύλλογο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει τόσες συμμετοχές όσες καμία προηγούμενη (σ.σ. και να εισπράξει τα αντίστοιχα χρήματα) και να κληθεί στην Εθνική.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 394 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.