Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 17:55

Super league: Οι μεταγραφές της διακοπής…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κατηγορία υπάρχουν περιπτώσεις κομβικών παικτών που αποκτήθηκαν για βασικοί, αλλά την 3η αγωνιστική αναμένεται να βρίσκονται για πρώτη φορά στα πλάνα των προπονητών τους 

Διαχρονικά η πρώτη διακοπή στη σεζόν, αυτή που διανύουμε τώρα, είναι η πλέον κομβική για τις ομάδες. Σε αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους, ενώ την ίδια στιγμή ενσωματώνονται πλήρως και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στο φινάλε του Αυγούστου. Ξέχωρα φυσικά από όσους θα έρθουν στην έξτρα μεταγραφική περίοδο. Ας επικεντρωθούμε όμως στη δεύτερη κατηγορία, όπου παρατηρούμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν πάει στις ομάδες με σκεπτικό να γίνουν βασικοί, αλλά δεν τους είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πλέον ο χρόνος είναι «σύμμαχός» τους και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα κληθούν να δείξουν πως η αναμονή… άξιζε.

 
ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ (ΑΕΛ) 
Στο… παρά ένα της λήξης των μεταγραφών, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έκανε το δρομολόγιο Τούμπα-AEL Fc Arena ως δανεικός. Η παρουσία του στους «βυσσινί» δεν θα προσφέρει μόνο μία επιπλέον πολύ καλή λύση για τη γραμμή κρούσης τους, αλλά τους επιτρέπει και να διαφοροποιήσουν το σύστημά τους. Οι μέχρι πρότινος κινήσεις τους ήταν προσανατολισμένες μόνο για 3-5-2, υπήρχαν λίγες επιλογές, αλλά πλέον τα δεδομένα άλλαξαν.
 
ΡΑΣΜΟΥΣ ΣΙΕΣΤΕΝΤ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ) 
Από τα «βαριά» χαρτιά του Παναιτωλικού, ο Σουηδός χαφ λογίζεται ως ένα «6αρι» που μπορεί όμως να οργανώσει το παιχνίδι. Ηρθε στο Αγρίνιο μετά από μία πετυχημένη διετία στο Ισραήλ, όπου μεταξύ άλλων κατέκτησε το Κύπελλο με την Μακάμπι Χάιφα. Λόγω σωματοδομής μπορεί να προσφέρει και στο ψηλό παιχνίδι και στην Κρήτη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.
ΖΑΝ ΑΣΟΥΜΠΡΕ (ΑΕΛ)
Για τον 27χρονο ισχύουν τα ίδια, πάνω-κάτω, όπως και για τον Ουάρντα. Επίσης αποκτήθηκε λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και εκτός από την προσωπική του αξία, με την παρουσία του οι «βυσσινί» μπορούν πλέον να παίξουν 4-2-3-1 ή 4-3-3.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ (ΟΦΗ)
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο δύο παίκτες που δεν είναι στόπερ, τους Νάστο και Γιαννούλη. Αμφότεροι λειτούργησαν πολύ καλά και πλέον ο 28χρονος ήρθε να τους πλαισιώσει. Με τον Παναιτωλικό αναμένεται να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή και σταδιακά θα παίρνει χρόνο συμμετοχής.
 
 
ΧΟΑΚΙΝ ΤΟΡΕΣ (ΒΟΛΟΣ) 
Η μετακίνησή του στον Βόλο πέρασε από χίλια μύρια κύματα, καθώς αντιμετωπίστηκαν πολλές γραφειοκρατικά προβλήματα. Τελικά ξεπεράστηκαν και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος Ελλάδος. Επί χάρτου ο 22χρονος λογίζεται ως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής των «νεοφώτιστων». Παίζει κυρίως στο δεξί «φτερό» και ήρθε στα μέρη μας ως δανεικός από την Νιούελς. Με εκείνον ο Φεράντο θα αποκτήσει μία επιπλέον λύση στο δημιουργικό/εκτελεστικό κομμάτι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
Στις «αποκαλύψεις» του περσινού Πλατανιά ήταν πέρσι ο Γιάννης Παπανικολάου και το καλοκαίρι έγινε κάτοικος Νέας Σμύρνης. Ομως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν έπαιξε στα πρώτα ματς. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει καλύτερα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ που ακολουθεί της διακοπής και καλείται να βοηθήσει ώστε οι «κυανέρυθροι» να πάρουν τα… πάνω τους.
gazzetta.gr
Διαβάστηκε 565 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.