Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 17:13

Πρώτη συνάντηση της ηγεσίας του Παναιτωλικού με τον Λ. Αυγενάκη την Παρασκευή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, όπως και του Προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη, με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του υφυπουργού, στο πλαίσιο επαφών με επικεφαλής των ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ΠΑΕ, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας, πέραν της συνάντησης (αύριο Τετάρτη στις 15:30) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, προγραμματίστηκαν και εκείνες με ΠΑΕ ΟΦΗ (Μιχάλης Μπούσης, Πέμπτη 5/9, 13:00), ΠΑΕ Παναιτωλικός (Φώτης Κωστούλας, Μάκης Μπελεβώνης, Παρασκευή 6/9, 13:00), ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Μποροβήλος, Παρασκευή 6/9, 14:00) και με ΠΑΕ Ατρόμητος (Γιώργος Σπανός, Δευτέρα 9/9, 14:00)».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 324 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα