Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:38 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 16:50

«Ύπαιθρος Ψέμα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του Α. Σ. Νεάπολης Αγρινίου για την καλλιέργεια νέας ποικιλίας ακτινιδίου στην Αιτωλοακαρνανία:

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη: Οι κατασκευαστές ειδήσεων και οι εφευρέτες σκανδάλων θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η επιλογή της εφημερίδας «ύπαιθρος χώρα» να εξερευνήσει τα βάθρα, βαθιά μέσα στο βούρκο της προπαγάνδας, της συκοφαντίας και των   σκοπιμοτήτων  που  προφανώς εξυπηρετεί, αναδεικνύει το μέγεθος της αλαζονείας όσων ατυχώς εξακολουθούν να ζουν στην ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας τους.

Τους ενημερώνουμε, ότι οι εποχές που διέτασσαν πολιτικές και επέβαλαν καταστάσεις, έχουν ανεπιστρεπτί παρέλθει. Όπως και οι εποχές της παράλληλης πλάνης της γενικής τους επικυριαρχίας.

Τους ενημερώνουμε, επίσης, ότι για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αρκούσε ένα μόνο τηλεφώνημα για να διαπιστώσουν οι κατασκευαστές ψεύτικων ειδήσεων, πως η εισαγωγή φυτωρίων νέας ποικιλίας ακτινιδίου στην Αιτωλοακαρνανία έγινε καθ’ όλα νομότυπα και με πλήρη σεβασμό στις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Το τηλεφώνημα, όμως, αυτό, δεν έγινε ποτέ, εκτιμούμε όχι από αμέλεια ή άγνοια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά από σκοπιμότητα: Διότι το πρωτοσέλιδο έπρεπε να βγει, η λάσπη έπρεπε να πεταχτεί. Και ό, τι μείνει…

Δυστυχώς για κάποιους, ζούμε σε συντεταγμένη πολιτεία, όπου οι θεσμοί λειτουργούν. Και η Δικαιοσύνη θα αναλάβει και αυτή την υπόθεση, όπως και κάθε ανάλογη στο μέλλον, αφού, στον Α. Σ. Νεάπολης Αγρινίου δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν να λασπολογεί εναντίον του Συνεταιρισμού και να υπονομεύει την προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη και οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί μας.

Φυσικά, δεν θα απολογηθούμε επειδή εργαζόμαστε για να αυξήσουμε την παραγωγή και τις εξαγωγές σε  όλον  τον κόσμο , να ανοίξουμε νέους εμπορικούς δρόμους, να προσανατολιστούμε σε νέες καλλιέργειες, να αναβαθμίσουμε το αγροτικό προϊόν του τόπου μας. Αντιθέτως δηλώνουμε υπερήφανοι για την προσπάθεια και το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα. Και έτσι θα πορευτούμε, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, επαναλαμβάνουμε πως καμία παράτυπη εισαγωγή δεν έγινε απ’ το Συνεταιρισμό μας. Και κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε με καταστροφικές ασθένειες ούτε με άλλες φαντασιώσεις. Όσο για την υπόθεση της πρόωρης κοπής ποσότητας ακτινιδίων προ διετίας, απλώς δεν μας αφορά.

Η συνέχεια, στο Δικαστήριο...

Διαβάστηκε 669 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία