Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:06 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 16:46

Προτεραιότητα η αντιμετώπιση των παρανόμων ελληνοποιήσεων βρώσιμης ελιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με εκπροσώπους παραγωγών της Λακωνίας, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με την παρουσία και του βουλευτή της περιοχής Θ. Δαβάκη.

Οι εκπρόσωποι των παραγωγών βρώσιμης ελιάς απαρίθμησαν το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους τους διευκρινίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι αυτό των παρανόμων ελληνοποιήσεων.

Ο κ. Βορίδης από την πλευρά του αναγνώρισε το πρόβλημα αυτό και ανέλυσε διεξοδικά τις προθέσεις του όχι μόνο για τη νομική αλλά και για την επιστημονική αντιμετώπισή τους. Παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας ισχυρών συνεργατικών συστημάτων ενώ δεσμεύθηκε να σταθεί στο πλευρό των Λακώνων παραγωγών στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστηκε 488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία