Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 13:56

Αγρίνιο: Ανακοίνωση ΚΟΙΠΑ σχετικά με την απολύμανση των δημοτικών παιδικών σταθμών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε  εντοπισμό νεκρών ζωυφίων σε παιδικό σταθμό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς των οποίων τα παιδιά φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου ότι,  η  Διοίκηση και το προσωπικό,  έχουν φροντίσει ώστε οι χώροι να είναι καθόλα έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την τελευταία ημέρα κάθε σχολικού έτους πραγματοποιείται απολύμανση με απεντόμωση.  Εν συνεχεία ο χώρος καθαρίζεται ώστε να είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά. Έτσι έγινε και στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την καταγγελία η οποία δεν έφτασε σε εμάς παρά μόνον μέσω του δημοσιεύματος. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί ή καταγγελθεί παρόμοιο περιστατικό από τους γονείς. Επιθυμία και επιδίωξή μας είναι να  είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους ώστε να απαντάμε σε όλες τις αγωνίες τους και να προλαβαίνουμε τα αιτήματά τους. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται ανώνυμες καταγγελίες χάριν εντυπωσιασμού δεν ωφελούν κανέναν.

Διαβάστηκε 369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.