Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 12:54

Έτοιμη η ΓΕΑ να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές στα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα μπασκετική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου-ΓΕΑ πιστή στην φιλοσοφία και στο ρόλο της στην κοινωνία της πόλης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές στα τμήματα ακαδημιών της.

Το ιστορικό σωματείο μπάσκετ της πόλης είναι και πάλι έτοιμο να προσφέρει γνώσεις και χαρά στα παιδιά που θα επιλέξουν να είναι μαζί μας.

Στην προσπάθεια αυτή την φετινή χρονιά στις ακαδημίες θα συμμετέχει και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου Σωτήρης Φαράντος.

Ο μεγαλύτερος σκόρερ που πέρασε από τα γήπεδα της Δυτικής Ελλάδας και πλέον καταξιωμένος προπονητής δέχθηκε με χαρά να δουλέψει με τα μικρά παιδιά του συλλόγου.

Ο Αρχηγός της Ανδρικής ομάδας και προπονητής εδώ και μια 5ετια των ακαδημιών ο Μιχάλης Σταμουλάκης θα αναλάβει και φέτος τμήματα υποδομής.

Και φυσικά ο Μπάμπης Αυφαντόπουλος που θα αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι των μικρών τμημάτων και ήδη έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με τις ομάδες της ηλικιακές που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη τους αγώνες.
«Από 9 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο μπασκετικό σπίτι των ακαδημιών μας στα γήπεδα του 2ου και 6ου Γυμνασίου», αναφέρει η ΓΕΑ.

Πληροφορίες καθώς και τα τηλέφωνα των προπονητών μπορείτε να ζητήσετε καθημερινά στο 26410-24767 και στα γραφεία της Γ.Ε.Α. στο Παπαστρατειο Μεγαρο Αγρινιου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.