Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 22:08

Παναιτωλικός - Ξάνθη 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λουίς Κάστρο: ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη (1-2). 

Ερωτήσεις κατευθείαν δέχθηκε ο Λουις Κάστρο και απαντώντας για το παιχνίδι, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στον αγώνα και ακόμα  και η ισοπαλία θα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. «Η γρήγορη ισοφάριση όμως της Ξάνθης, σκότωσε την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε αρχικά: «Πριν σκοράρουμε δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα για εκείνους και κακό για εμάς. Είχαμε πολλές σέντρες από τα πλάγια για να σκοράρουμε, αλλά αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά δημιουργούμε κάτι καλό. Κατά τη γνώμη μου είμασταν η καλύτερη ομάδα σήμερα μέσα στο γήπεδο. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες πρέπει και να σκοράρεις.Ο Γιοβάνοβιτς είχε τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Δεν ξεμείναμε από δυνάμεις στο τέλος, απλά σκόραραν αμέσως οι αντίπαλοι. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγή μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά η Ξάνθη σκόραρε αμέσως».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για τα δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά που δέχθηκε ο Παναιτωλικός, αν ήταν αμυντικές αδυναμίες ή έλλειψη συγκέντρωσης, είπε:

«Είναι λάθη της ομάδας. Πρώτα από όλα δικά μου. Λάθη γίνονται. Όπως όλοι γνωρίζουν, είπαμε στην αρχή ότι δημιουργούμε ένα καινούργιο πλάνο και σήμερα έξι παίκτες ήταν κάτω των 24 ετών και 3 από το Αγρίνιο σήμερα στην ενδεκάδα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, αλλά ίσως στο δεύτερο γκολ υπάρχει και τύχη. Η μπάλα χτύπησε στον παίκτη και μπήκε μέσα. Άλλες φορές μπαίνει, άλλες όχι».


Για αν θα γίνουν επιπλέον μεταγραφές είπε: «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το μπάτζετ που έχουμε. Αν είναι δυνατόν να ανεβάσουμε το μπάτζετ, μπορεί να κάνουμε και άλλες μεταγραφές».

Συνεχίζοντας και απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε: «Όταν χάνω, θέλω το αμέσως επόμενο παιχνίδι να το κερδίζω.  Η διακοπή θα μας κάνει καλό γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Είχαμε μια καλή εμφάνιση αλλά θέλουμε και τα αποτελέσματα. Χωρίς αποτελέσματα δεν κάνουμε τίποτα. Τα καινούργια πράγματα όμως θέλουν χρόνο. Ίσως χρειαστούν μήνες. Νομίζω χρόνο με το χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι.

Το Αγρίνιο είναι μια πόλη που αγαπά και ζει για το ποδόσφαιρο. Όταν έχεις τέτοιους οπαδούς είναι πολύ όμορφο. Αν μια φορά δεν δίνουμε τα πάντα για τη φανέλα, αξίζουμε να μας στηρίξουν. Αλλά, αν όπως σήμερα, παίζουμε καλά, δημιουργούμε φάσεις και τελικά βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, εκεί είναι που τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

Τέλος, σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr για το αν τελικά ο Παναιτωλικός πρέπει να «σκοτώνει» τα παιχνίδια (όταν ειδικά προηγείται και θέλει 20 λεπτά για να λήξει) και να γίνει πιο κυνική ομάδα, απάντησε: «Φυσικά πρέπει να γίνουμε. Θέλαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ για να το τελειώσουμε αλλά  όταν σκοράραμε σήμερα η αντίπαλη ομάδα σκόραρε αμέσως και αυτό μας σκότωσε».

Π.Κ.

Κίκο Ραμίρεθ: Ικανοποιημένος από τη νίκη

Ικανοποίηση για τη νίκη αλλά και παραδοχή ότι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος εκφράστηκαν από τον προπονητή της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ στη σύντομη τοποθέτησή του για το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά όχι και… τόσο γιατί πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από εμάς σε αρκετά διαστήματα του αγώνα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε μια νέα ομάδα, είναι νωρίς να βάζουμε στόχους και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δουλέψαμε πολύ σήμερα και είχαμε και τύχη».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1352 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 22:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.