Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 14:29

Ήττα με χαμένο πέναλτι για την Κ19 του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Την ήττα με 0-1 από την Κ19 της Ξάνθης γνώρισε η αντίστοιχη του Παναιτωλικού στον αγώνα που τελείωσε προ ολίγου στο Emileon. Το TitormosNet βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού και σας μεταφέρει.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξεκίνησε με τους Κοντογιάννη στο τέρμα, Παναγιωτίδη, Κωνσταντόπουλο, Θεοδώρου, Φραγκούλη στην άμυνα, ενώ Σκιαδάς, Ντούκας, Μπελεβώνης πλαισίωσαν τον άξονα. Σκόνδρας και Ντούλιας ήταν στα δύο άκρα και ο Πανταζής μοναδικός προωθημένος.
Η Ξάνθη ξεκίνησε πιο δυναμικά, χάνοντας καλή ευκαιρία μόλις στο 3′, μετά από ασταθή επέμβαση του Κοντογιάννη. Στο 11′, κεφαλιά «ψαράκι» στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού, έπειτα από κόρνερ, πέρασε ελάχιστα πάνω από την οριζόντια δοκό, για να έρθει η «απάντηση» του Τίτορμου λίγα λεπτά αργότερα, στο 17′, όταν και υποδειγματική αντεπίθεση πρόλαβε με έξοδό του ο κίπερ των «Ακριτών», γλιτώνοντας την εστία του. Ο ρυθμός λόγω και της ζέστης άρχισε να πέφτει αισθητά, με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται στο 40′, για τον Παναιτωλικό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Παναγιωτίδη που αποκρούστηκε από τους αμυνόμενους της Ξάνθης. Στο 42′, όμορφη κάθετη μπαλιά από τα δεξιά για τον Α.Ο.Ξ, έφερε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Κοντογιάννης επενέβη για να χαθεί στην πορεία κλασσικότατη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο επιθετικός τους αστόχησε σε κενή εστία εξ’ επαφής.
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυναμικά χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Παναγιωτίδη στο 55′. Στο 59′ η ομάδα της Ξάνθης βρήκε το «δρόμο» προς τα δίχτυα. Μετά από λάθος του Σκιαδά στη μεσαία γραμμή, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και με όμορφο πλασέ διαμορφώθηκε το 0-1. Λίγο αργότερα, χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Κωνσταντόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια λίγο πριν το γκολ. Ο κόουτς Ξανθόπουλος πέρασε στο γήπεδο τους Μελιάδη και Σαράκη αντί των Ντούκα και Φραγκούλη στο 75′. Ο πρώτος υπέπεσε σε πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα, το οποίο ωστόσο εκτελέστηκε πολύ άσχημα, με το 0-1 να παραμένει. Η στιγμή του αγώνα για τον Παναιτωλικό χάθηκε στο 88′.  Ο Κωνσταντόπουλος βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Ξάνθης, πέρασε τον κίπερ και λίγο πριν σκοράρει, ανετράπη, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκόνδρας, ο οποίος όμως αστόχησε. Νέα μεγάλη στιγμή απώλεσε ο «Τίτορμος» στο 90′ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να επεμβαίνει εκ νέου σωτήρια. Δευτερόλεπτα μετά, οι «Ακρίτες» έμειναν με 10 παίκτες, με ποδοσφαιριστή τους να «βλέπει» απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Με δέκα έμεινε ωστόσο και ο Παναιτωλικός, με τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη να μη συγκρατεί τα νεύρα του, μετά από φάουλ που του έγινε και να χτυπά αντίπαλο παίκτη.  Στις καθυστερήσεις τίποτα δεν άλλαξε με τον Παναιτωλικό να γνωρίζει τη δεύτερή του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.
titormosnet.com
Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.